MammaAkademin

 

Välkommen till MammaAkademin. Vi specialiserar oss på utbildningar för att stärka kroppen inifrån och ut, under och efter en graviditet.

Här finns utbildningar både för dig som professionell och som privatperson.
Du kan certifiera dig – och därefter ingå i vårt team av certifierade tränare och det nätverk som finns. Dessutom finns specialutbildningar endast för cert MammaMagetränare.
Du som är van att leda grupper kan utbilda dig inom MammaUte och MammaPilates.
Du som är legitimerad manuell terapeut hittar vidareutbildning för att titta närmare på vad man kan, och inte bör, göra under och efter en graviditet.

Starta med en basutbildning: cert MammaMagetränare (om du har utbildning som krävs för det) eller gå vår MammaMage bas/workshop. Därefter kan du bygga vidare.

Allt handlar om att stärka kroppen inifrån och ut och hur man kan öka den djupa kontrollen i kroppen för att få rätt belastning.
Vår specialitet är att komma tillbaka efter förlossningen, men vi arbetar även aktivt “förebyggande” genom att titta på motion och träning under själva graviditeten.

Vi tittar hela tiden på helheten i kroppen och du lär dig även hur du kan tänka om annan typ av träning utöver djupa bukmuskler. Men en stabil kärna är grunden. Välkommen att läsa mer och att anmäla dig!

utbuildning