Vanlig fråga om appen: Värför räknar inte appen ner?

Vanlig fråga om appen: Värför räknar inte appen ner?

895
0
Dela


Fortsättning på Vanliga frågor om appendetta är en vanlig fråga om appen, särskilt när vi välkomnar nya användare till vår app!

Flera av er upplever att ni inte kan komma vidare i appen och att den inte räknar ner trots att du gör övningarna flera gånger. Här får du veta varför:

Appen räknar inte ner fast jag gjort övningarna flera gånger, vad ska jag göra?

Appen är utvecklad på så vis att det finns en tidsspärr inlagd i träningen. Vi vill att du tränar med fokus och inte har för bråttom fram, att du låter det ta tid för hjärna-nerv-muskler att hitta varandra igen efter att magen varit uttöjd under graviditet eller efter ingrepp/operation.
Så om du startar en ny omgång inom 20 min kommer inte appen räkna det som ett träningspass.
Vi rekommenderar att man bestämmer sig för att satsa på träningen med appen och gör en omgång på förmiddagen och en på eftermiddagen varje dag. På så sätt har du arbetat igenom hela appen på 6 veckor! Vill du träna ”mer” än så är det såklart ok, välj då att framförallt göra de övningar som du tycker är svårast.
Stjärnan som man ser fylls upp när övningarna genomförts i sin helhet.
Om en övning startas och man avslutar övningen innan all tid/all set är klara så fylls inte stjärnan upp. Minst en övning behöver
utföras helt vid varje träningspass för att stjärnan ska fyllas.
Först halva stjärnan, sedan hela stjärnan.
Lycka till med din träning!

Kolla gärna in våra tidigare inlägg på temat Vanliga frågor om appen, eller läs under FAQ för fler frågor och svar om MammaMage.

Skriv en kommentar

ett × 4 =