Sagt om Appen
Enkel att följa. Det bästa för mig är att få några övningar att göra, annars blir det inte att jag göra några alls utan sitter och funderar på vad jag ska välja.
användare
Hej! Nu är jag snart klar med alla 7 steg och visst är det skillnad både visuellt, i styrka och hur jag använder musklerna i vardagen.
Hanna
användare
Hej ”…Vill säga att jag tror att den här appen funkar riktigt bra på mig! Saknade råd från MVC och att få något handfast att träna var avgörande för mig...``
Cecilia
tränar med MammaMage
Jag fullkomligt ÄLSKAR denna app och rekommenderar den till ALLA. Man som kvinna, ung som gammal, varit gravid eller ej. Önskar dock att den fanns i 100-tals steg så den aldrig tog slut 😉 Men nu när jag bytt telefon fick jag börja om, att gå tillbaka och göra om är riktigt bra. Man får en helt annan syn på de enklare övningarna då när man hittat rätt muskler och kan göra dem ännu mer noggrant. Tack än än gång för det arbete du gör för oss kvinnor där vården brister skräckinjagande mycket.
användare
Hej! Födde mitt andra barn för 2 månader sen och är nu inne på nivå 5. Med dessa övningar känner/och ser jag snabbare resultat än förra graviditeten. Det är även kul och lagom jobbiga övningar i början för trötta och svaga muskler. Känner för var vecka hur jag får mer kontroll och att styrkan kommer tillbaka mer och mer. Tack för en superbra app. Synd att detta inte lyfts fram på MVC. Kram
Johanna
användare
Är så nöjd med appen! Märkbart minskat midjemått på de två månader jag kört! Och nu äntligen har jag fattat skillnaden mellan att dra in magen genom att hålla andan och genom att använda musklerna. Tror jag är på rätt väg nu!
Kattis
användare