När börja träna?

När börja träna?

1871
2
Dela

Hej,
jag har laddat ner din app och har redan gjort nivå 1 två gånger men idag blev jag osäker på om jag har börjat för tidigt. Dottern är snart 6 veckor gammal och jag tränat torsdag och lördag denna veckan. Har jag börjat för tidigt? När är det lämpligt att börja träna med dina övningar i appen?

 

Hej!

Ingen fara alls! Du kan börja direkt med övningarna, eftersom de belastningsmässigt är så pass lätta.

Du kan även träna varje dag. Ju oftare du gör övningarna desto mer påminner du hjärnan om de djupa musklerna vilket gör att du snabbare kommer tillbaka igen. Träna fokuserat. Och träna lite och ofta. Hinner du inte med alla övningar så är det bättre att du gör en övning om dagen i stället för ingen alls.

Lycka till!

2 Svar

  1. Jag lyckas inte kommentera på det senaste inlägget, så gör det här och hoppas att det syns.

    Jag provar att fråga här, då jag börjar känna mig både förvirrad och lite desperat. Jag fick mitt andra barn för snart fyra månader sedan, båda barnen med snitt pga säte.

    Jag har en delning som är knappt ett finger bred, men väldigt djup, längs i stort sett hela magen.

    Mitt problem är att jag bara inte lyckas få kontakt med de djupa musklerna! Körde och körde med appen, men utan resultat. Var hos en mammamage utbildad naprapat och fick en annan övning där hon tyckte jag borde få bättre kontakt (på sidan) men jag tror fortfarande inte att jag lyckas! Magen ser fortfarande gravid ut, och jag tror att jag hela tiden kopplar in de raka/sneda musklerna. Jag börjar känna mig desperat, vet inte hur jag ska gå vidare? Vore oerhört tacksam för några goda råd…

Skriv en kommentar

två × 4 =