MammaMage 3dje mest säljande app 2016!

MammaMage 3dje mest säljande app 2016!

506
0
Dela

MammaMage är den tredje mest säljande appen på svenska AppStore i alla kategorier undre 2016. Det är helt otoligt skoj!


När appen släpptes 18 januari 2013 så laddades den först ned av en person. Nästa dag av 3 personer. Sedan 1 person. Och så fortsatte det. Därefter skrev någon bloggare en recension och då steg siffrorna direkt till 50 stycken, för att sedan igen stadigt ligga på 2-7 stycken om dagen.

Jag kontaktade i början många MVC för att prata med barnmorskorna om detta lätta sätt att stegvis stärka kroppen inifrån och ut, men intresset var rejält svalt. Det man inte har hört talas om ska man inte rekommendera – inte i alla fall från sjukvårdshåll (och jag har förståelse för det samtidigt som det ibland kan vara lite bakvänt).

Så jag gav upp tankarna om att gå via etablerade kanaler utan tänkte att jag låter kvinnorna själva prova och så får det sprida sig stegvis. Och det är precis det som har hänt. Spridningen av MammaMage är främst från kvinna till kvinna och det ser jag som ett tecken på att övningarna ger kännbar effekt hos kvinnorna. Man känner att något händer i kroppen. Att man får mer stadga. Att man har något att hålla sig till när man ska komma igång. Fantastiskt roligt.


Och förra året var det den tredje mest säljande appen av alla kategorier i Sverige. Otroligt! Det är inte det samma som att appen genererar mest pengar. Där ligger många appar långt före eftersom det endast handlar om ett köp för att få hela innehållet – inga köp inuti appen. Men det är så skoj att så många har hittat appen!

Tack för förtroendet! Vi jobbar vidare med att utveckla appen mer, just nu med kodning och sånt som inte syns på utsidan men som är nödvändigt för funktionen. Och nya funktioner kan läggas till under 2017. En av de första sakerna som jag ska lägga till är info om andningen och några övningar där. Tills dess: träna klokt och hitta i alla fall en övning som du hittar bra och som du kan upprepa flera gånger under dagen.

Dela
Föregående inläggAtt få till träningen 
Följande inläggMammaMage appen recenseras
Grundare av MammaMagekonceptet och själv tvåbarns mamma. Hade efter båda barnen svårt att återfå kontrollen över magen och förstod i efterhand att jag haft diastas. Då fick jag ingen information överhuvudtaget. Publicerat 19 böcker och cirka 14 träningshäften, allt med inriktning på träning och hälsa. Tagit fram fem träningsdvd och skapar konceptet "Fab50 - allt innan 50 år är uppvärmning". Tränar i dag relativt mycket själv - både längre distanser, multisport och djup kontrollträning för att hålla.

Skriv en kommentar

elva − 2 =