Från BARNmässan

Från BARNmässan

867
0
Dela

Den här helgen finns MammaMage på BARNmässan i Karlstad med monter. Vi mäter magar, tittar på funktion, pratar med mammor (och pappor) och får fin input. Kom och hälsa på mig (Katarina Woxnerud), naprapat Maria Berg och PT Caroline Olsson som båda är cert MammaMagetränare. Underbara kollegor med stor kunskap och mycket inlyssnande. 


Vår fina monter

Det visade sig även att Caroline är en mästare på tårtbakning och annat så hon skämde bort oss med hemmabakad fika. 


MammaMage har även scentid varje på stora scenen. Fast vi får väl erkänna att Babblarna och Nassim drar klart mer publik. 

I går fick vi ”fin-besök” av duon Therese och Sofia – även kända som Hormoner o hemorrojder. De är så fantastiskt sköna när de visar på vardagen bortom den där bebisrosa gulliga fasaden. 

Vi kom på den lysande iden om att köra MammaMages scentid tillsammans. Jätteskoj! Det blir så mycket mer levande när man har en dialog – och de frågar alla de där vanliga frågorna som man som nybliven mamma ofta har. 


Jag pratar och visar 

Presentationen kändes super och det var en hel del folk som lyssnade. Och i takt med att vi pratade kom det fler och fler. ”Yeah!” tänkte jag, det här går ju fantastiskt! Ända tills vi insåg att de som kom på slutet var där för att kolla in nästa programpunkt som var en twerkande björn. Nåja. Det kändes i alla fall bra. Nya tag idag, mässans sista dag.

Dela
Föregående inläggAurorasamtal och förlossningsrädsla
Följande inläggI kvantitet och minimalism kan annat spira
Grundare av MammaMagekonceptet och själv tvåbarns mamma. Hade efter båda barnen svårt att återfå kontrollen över magen och förstod i efterhand att jag haft diastas. Då fick jag ingen information överhuvudtaget. Publicerat 19 böcker och cirka 14 träningshäften, allt med inriktning på träning och hälsa. Tagit fram fem träningsdvd och skapar konceptet "Fab50 - allt innan 50 år är uppvärmning". Tränar i dag relativt mycket själv - både längre distanser, multisport och djup kontrollträning för att hålla.

Skriv en kommentar

två × två =