Fortsättning på MammaMage?

Fortsättning på MammaMage?

811
0
Dela

Först måste jag bara tacka för en fantastisk app! Den har räddat mig i mångt och mycket. Jag hade bäckensmärtor/fogar och inkontinens innan jag började. Nu är båda borta! Dessutom kan jag bära mitt barn och ta promenader utan att ha ont i ryggen. Appen är så fantastiskt upplagd. Nu är jag på nivå 7 och sörjer redan att ha gått igenom alla övningar.

Finns det en fortsättningsapp eller finns det något liknande som ni säljer? Är livrädd för att tappa det jag har byggt upp för att jag inte har appen.
Mvh Maria

 

Tusen tack för fint mejl. Så glad jag blir. Underbart att höra att du blir hjälpt. Och visst är det fantastiskt att det går att göra så mycket med så lite kraft och relativt liten insats!
Jag har ingen uppföljningsapp i dag. Det du kan göra är att du väljer ut dina favoritövningar och att du kör dem längre tid. Öka tiden till 20 sek utan att vila, och sedan mot 40 sek utan att vila. Då lär du hjärnan och musklerna till mer uthållighet.
Prova även på att lägga till lite mer komplexa övningar, och du kan även styrketräna med lättare vikter. Fokus bör vara att hålla kontroll på magen, så välj vikter och övningar efter det.

Skriv en kommentar

2 × 4 =