Efterlysning: kvinnor i samma situation

Efterlysning: kvinnor i samma situation

1231
0
Dela

Vi fick ett mejl:

Hej!
Har ni ngn erfarenhet av graviditet efter en full bukplastik (som gjordes pga en stor diastas)? Hade även varit intressant att komma i kontakt med andra mammor med liknade erfarenhet. Finns det någon som går i dessa tankar eller är det någon som har varit gravid efter en diastasoperation? Jag skulle gärna vilja komma i kontakt och prata med kvinnor i liknande situation.

Min andra fråga är om ni rekommenderar MammaMage övningar under graviditet? Jag är en flitig användare av appen sedan tidigare och vill gärna göra allt jag kan för att bibehålla ett så bra stöd som det går under denna graviditet. Blev dock osäker på er rekommendation som gravid.
Tacksam för svar!

Tack för mej. Vi lägger ut efterlysningen här! Du som vill är i samma situation kan svara här, så ser vi till att du kommer i kontakt med kvinnan som frågar. Eller så mejlar du till MammaMage på info@mammamage.se Då kan du som svarar också vara anonym.

Vi har svarat på denna fråga tidigare som exempelvis här

Angående MammaMage och graviditet så går det utmärkt. Jag skriver ett separat svar på detta, eftersom vi fått frågan många gånger och det kan bli lättare att hitta svaret om det ligger separat.

Och du som har genomgått rektusdiastasoperation och funderar på att bli gravid igen, eller har varit gravid, svara gärna! Det kan alltid vara skönt att prata med andra i samma situation och kunna bolla frågor.

Skriv en kommentar

två − ett =