AppTeamet

AppTeamet

MammaMageAppen är framtagen och producerad av Katarina Woxnerud. Katarina visar även själv alla övningar på foton och filmer i appen.

Fotograf och filmare är Peter Frick www.ladda.se Peter och Katarina har arbetat tillsammans i många filmprojekt och har tillsammans producerat fem träningsdvd och ett antal andra kortare filmer och fotoarbeten.

Produktion av den tekniska lösningen står Sparkling Zoo www.sparklingzoo.se för där kontakten främst varit med Mats och Pontus. De snappade direkt upp min idé, såg snabbt flödet och gav många bra råd om hur det kunde förfinas och förtydligas.

Katarina Woxnerud
Katarina är tvåbarnsmamma som har tränat sedan barnsben. Hon har hittills publicerat 14 böcker inom motion och hälsa, 12 träningshäften, 8 träningsdvd och en massa annat smått och gott. Katarina är leg. naprapat och har tidigare utnämnts till Årets Naprapat i Sverige. I dag arbetar hon med rörelsetester och att korrektiv träning på Access Rehab, och ger utbildningar och workshops inom ämnet via sitt bolag Woxby – som hon driver med Glenn Bilby.
Träningskunder/patienter kan vara allt från kvinnor med mammamagar som de inte får bukt på, affärsmän med ont i ryggen/skuldrorna eller toppidrottsmän och kvinnor som behöver finslipa kontrollen i kroppen. Allt handlar om att få samspelet mellan de djupa och ytliga musklerna att fungera i kroppen på bästa sätt. Och på ett sådant sätt som stödjer personen som ska använda dem.

Efter Katarinas första graviditet skrev hon boken Mammamotion som gavs ut på Fitnessförlaget. Hon saknade då en bok som berättade om vad som händer i kroppen under graviditeten vid just träning. Allt sedan dess har Katarina arbetat med både gravida och icke-gravida kvinnor och män för att hjälpa dem återfå funktion i de viktiga djupa magmusklerna. Under det senaste året dök idén om en app upp som ett bra hjälpmedel för att träna hemma. Och nu är den klar!

www.woxnerud.se
Hemsida och ”visitkort”

Fab50 – allt innan 50 år är uppvärmning
Katarinas blogg där allt mellan himmel och jord avhandlas med inriktning mot träning och hälsa. Självklart kan även du som inte är i närheten av de 50 läsa bloggen.

woxby.com
Utbilda dig inom funktionell rörelse, det vill säga hur vi stabiliserar, kontrollerar och skapar rörelser i kroppen på bästa sätt beroende på syfte. Kvalitet före kvantitet.